náhledy
Pečte asi 25 minut než se náplň usadí
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Najemno nastrouhaný fenykl jen lehce poduste
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Slaný koláč s červenou řepou
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Ozdobte snítkami kopru
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Dokonalá chuťová kombinace
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Červená řepa do koláče musí být už uvařená
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Červená řepa, feta sýr a fenykl - zimní pochoutka
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Červená řepa a kopr spolu dokonale chuťově ladí
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz