náhledy
Harlekýn patří mezi žaludové dýně
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Citronová kúra, olivový olej a česnek dýni krásně ovoní
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Harlekýnové dýni sluší zapečení
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Typické žebrování pro dýni Harlekýn
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Rozložte podle žebrování
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Podáváme jako samostatný pokrm
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Zapečená zimní dýně
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Ochucená strouhanka zvýrazní chuť dýně
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Výběr salátu v restauraci Ottolenghi
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ