Lidovky.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Zauzená hovězí žebra s křenovou kaší, restovanými žampiony a smetanovým špenátem.
Autor:
Tomáš Krist
,
MAFRA
Dršťky na třech druzích hořčice
Autor:
Tomáš Krist
,
MAFRA
Je to právě jeho skromnost a střídmý pohled na svět, které dělají Mincovnu tím, čím je.
Autor:
Tomáš Krist
,
MAFRA
Mincovna je jeden z mála podniků na Staroměstském náměstí, který si získal lokální klientelu.
Autor:
Tomáš Krist
,
MAFRA
David Kalina
Autor:
Tomáš Krist
,
MAFRA
Související články
Skromná Mincovna. Česká kuchyně, řízné pivo a žádné módní výstřelky
Raw nebo paleo? Tělo nepotřebuje jen ovoce, ale i kachní sádlo, říká šéfkuchař Kalina
Pečený candát je nejlepší s hříbky, radí šéfkuchař
Chcete si jídlo vychutnat? Pijte k němu pouze vodu, radí šéfkuchař