náhledy
Nugátovo-čokoládová tarteletka s marinovanými hruškami
Autor: ČTK
Člen týmu českých kuchařů a cukrářů Jan Horký
Autor: ČTK
Tým českých kuchařů a cukrářů ve složení (zleva) manažer Tomáš Popp, Jan Horký, vedoucí týmu Radek David a člen poroty Martin Svatek
Autor: ČTK
Tým českých kuchařů a cukrářů ve složení (zleva) manažer Tomáš Popp, Jan Horký, vedoucí týmu Radek David a člen poroty Martin Svatek
Autor: ČTK
Vedoucí týmu českých kuchařů a cukrářů Radek David ukazuje dort z hořké čokolády a nugátu s citronovou pana cottou a hruškovým pyré
Autor: ČTK
Pečená vepřová panenka a topinamburové pyré
Autor: ČTK
Vedoucí týmu českých kuchařů a cukrářů Radek David při přípravě soutěžního pokrmu
Autor: ČTK
Treska a losovitý pstruh v listovém těstě je součástí menu, které představil tým českých kuchařů a cukrářů
Autor: ČTK