náhledy
Koláček pak namočte ve vajíčku a vyválejte v drobence…
Autor: Martina Mazalová
Pečte ve vyhřáté troubě na 180 stupňů dozlatova, tedy asi 15 min.
Autor: Martina Mazalová
Pokud děláte koláčky také s povidly, udělejte v takto připraveném koláčku ještě prstem důlek, zakápněte povidly a až poté obalte v drobence.
Autor: Martina Mazalová
Ihned po vyjmutí z trouby potřete horkým mlékem.
Autor: Martina Mazalová
Po vykynutí těsto vyválejte na podložce. Díky mastné konzistenci těsta nemusíte při válení těsta tolik podsypávat, těsto by se nemělo lepit.
Autor: Martina Mazalová
Masopustní koláčky
Autor: Martina Mazalová
Do cukrářských sáčků si přichystejte náplně, kterými budete koláčky plnit. Do středu každého kolečka nastříkejte trochu tvarohové náplně, položte rozinku namočenou rumu a zabalte do tvaru koláčku.
Autor: Martina Mazalová