náhledy
Špalda je obilovina, která má tvrdší slupku. Byla kultivována tisíce let předtím, než se dostala do Evropy a Severní Ameriky. Je podobná spíše celozrnné pšeničné mouce a i když obsahuje lepek, je její velmi oblíbenou náhradou.
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Jahody, smetanový krém a máta
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Delikátní dort ze špaldové mouky s jahodami a bazalkovou mátou
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Dagmar Heřtová
Autor: Archiv Dagmar Heřtové
Bazalková máta se hodí k jahodám
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Delikátní dort ze špaldové mouky s jahodami a bazalkovou mátou
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Na dortový korpus místo běžné hladké mouky zvolte světlou špaldovou mouku. Ráda s ní peču, protože je to skvělá alternativa místo pšeničné mouky.
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ