náhledy
Bistro s uvolněnou atmosférou a francouzským šmrncem funguje déle než většina podniků v zóně kolem Národního divadla i proto, že dlouhodobě drží laťku kuchyně i obsluhy vysoko.
Autor: universalrestaurant.cz
Koláč s mascarpone a rybízem
Autor: Facebook/Café Sicily
Specialitou podniku je česká klasika přeměněná v moderní tapas. „Na špejli“ si tu můžete dát vepřové se zelím a knedlíkem nebo kachní maso zavinuté v bramborové lokši.
Autor: spejle.eu
Specialitou podniku je česká klasika přeměněná v moderní tapas. „Na špejli“ si tu můžete dát vepřové se zelím a knedlíkem nebo kachní maso zavinuté v bramborové lokši.
Autor: spejle.eu
Specialitou podniku je česká klasika přeměněná v moderní tapas. „Na špejli“ si tu můžete dát vepřové se zelím a knedlíkem nebo kachní maso zavinuté v bramborové lokši.
Autor: spejle.eu
Domácí pomazánky
Autor: Facebook/Café Sicily
Bramborové taštičky plněné povidly,sypané cukrem a mákem,přelité přepušťeným máslem
Autor: Facebook/Café Sicily