náhledy
Caponata na opečené bagetě s italskými bylinkami
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Lilek i cuketu neloupejte, jen nakrájejte na kostky
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Rajčata krájejte na větší kusy
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Caponatu nechte klidně i vychladnout
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Bylinky dodají tu poslední tečku chuti caponaty
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Podávejte caponatu jako teplý či studený předkrm
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Lilek, cuketa, rajčata, kapary a olivy hlavni suroviny na caponatu
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Caponate ještě před dochucením rajčatovým protlakem a octem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ