náhledy
Našlehaný sníh z bílků dodá nákypu chuť i charakter
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Meruňky klademe po vrstvách
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Nákyp zapečeme, na posledních 15 minut dáme zapéct sníh z bílků
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Meruňky z kompotu necháme okapat v sítku
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Hotový nákyp polijte javorovým sirupem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Javorový sirup dodá rýžovému nákypu hloubku
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Posypejte moučkovým cukrem anebo polijte sladkým sirupem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ