náhledy
Roman Paulus, šéfkuchař Alcronu.
Autor: Lidové noviny
Šéfkuchař Roman Paulus
Autor: MAFRA - Tomáš Krist
2. místo: restaurace Alcron.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Šéfkuchař Roman Paulus z Alcronu se na Prague Food Festival těší: "Je to takový čundr," říká.
Autor: Lidovky.cz
La Rotonde, restaurace hotelu Radisson Blu Alcron.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Babaganoush z lilku se skvěle hodí k vepřovým žebrům či jehněčím kotletám.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Srnčí hřbet na karotkovém pyré s ragú z topinamburu, kroketa ze srnčí plece, pečené kumquaty a jalovcová omáčka
Autor: MAFRA - Tomáš Krist/ Food styling: Michaela Tomišková
Barman Roman Vágner z hotelu Radisson Blu Alcron
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Hovězí carpaccio podle šéfkuchaře Alcronu Romana Pauluse.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Šéfkuchař restaurace Alcron Roman Paulus připravuje roštěnku Esterházy jako minutku.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Šéfkuchař Roman Paulus
Autor: MAFRA - Tomáš Krist
Zástupci šéfkuchaře Romana Pauluse - Pavel Býček (vlevo) a Jakub Černý
Autor: MAFRA - Tomáš Krist/ Food styling: Michaela Tomišková
Srnčí hřbet na karotkovém pyré s ragú z topinamburu, kroketa ze srnčí plece, pečené kumquaty a jalovcová omáčka (Alcron, Radisson Blu Alcron Hotel)
Autor: MAFRA - Tomáš Krist