Hotový koláč pocukrujeme
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Do korpusu nalijeme směs ricotty s kousky čokolády
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Křehká a vláčná pochoutka
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Korpus s přidáním vajíček a vláčná krémová ricotta s čokoládou
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Kousky čokolády kupujte hotové a přidávejte je v poslední fázi do ricottove náplně
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Koláč s ricottou a čokoládovými kousky patří ke klasické římské kuchyni
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Ricottový koláč původně patřil do římsko-židovské kuchyně
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Vážně nevím, co si vybrat
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
S pekařem v židovské čtvrti
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ