náhledy
Střídáme vrstvu krému a namočených piškotů
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Tiramisu - nejznámější italský dezert
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Tiramisu - nejznámější italský dezert
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Dolce vita - tiramisu
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Na přípravu tiramisu použijte dlouhé cukrářské piškoty - savoiardi
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Krém s piškoty je dobré nechat v chladu odležet
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Každý namočený piškot můžete posypat kakaovým práškem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Hotové tiramisu zdobíme kakaovým práškem a malinami
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Tiramisu můžeme plnit i do sklenic na whisky anebo na aperitiv
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ