náhledy
Katarína Sommerová, Carmelo Prester a Luca Luzio
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Základem všeho je kvásek. Lievito madre, jak se mu říká italsky. Zatímco ve většině pizzerií si při zadělávání těsta vystačí s kvasnicemi, v Amuni si pěstují vlastní kvásek, který den co den obnovují přípravou dalšího a dalšího těsta
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Špičkové suroviny jsou základem zdejší pizzy: obložena je buvolí mozzarellou z Kampánie nebo šunkou San Daniele.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Špičkové suroviny jsou základem zdejší pizzy: obložena je buvolí mozzarellou z Kampánie nebo šunkou San Daniele.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Špičkové suroviny jsou základem zdejší pizzy: obložena je buvolí mozzarellou z Kampánie nebo šunkou San Daniele.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Na začátku je kvas z mouky mleté mlýnskými kameny
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Filozofii pomalého pečení pizzy vetkli v Amuni přímo na zeď interiéru. Nápisy jsou v italštině a angličtině.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA