náhledy
Stačí jen pár surovin
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Jahody patří do čokoládové náplně, kde se perfektně usadí, a další část jahod si ponechte na velkorysé zdobení.
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Tajemství tohoto opravdu hodně čokoládového dortu je v nejen v nepečeném sušenkovém korpusu, ale hlavně v náplni.
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Čokoládový nepečený dort s jahodami
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Každému stačí kousek a chuťové smysly zažívají pravou tsunami. A nakonec čokoláda a jahody je okouzlující kombinací!
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Na řez nepečeného dortu se objeví vložené jahody
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Na náplň použijte tu nejkvalitnější hořkou čokoládu
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Hříšně dobrý. Čokoládový nepečený dort s jahodami
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ