Pak je důležité maso trochu „promasírovat“, aby se pěkně spojilo. Nebo využijte kuchyňský robot, stačí na chvilku. Nakonec zbývá dochutit kořením, bylinkami, vytvarovat a grilovat.
Grilovaný hamburger
(Ingredience na 4 porce)
- asi 0,5 kg hovězího mletého masa
- 3 lžíce worcesterové omáčky
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 malá, nadrobno nasekaná cibule
- 1 šálek drcených brambůrků
- špetka soli a pepře
POSTUP: Všechny ingredience dejte do mísy a dobře propracujte. Ať se spojí všechny chutě a maso drží tvar. Vytvarujte asi 1 cm vysoké hamburgery a pěkně je propečte. Stačit by mělo asi 7 minut z každé strany. Připravte si bulky. Nasucho je ogrilujte, potřete hořčicí, majonézou nebo čím máte rádi, přidejte listy salátu, na něj maso, cibuli, slaninu… a vrchní část bulky.