Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Hlíva
Jako snack nebo chuťovka, která doplní jídla. Zkuste hlívové škvarky
Polévka z hlívy ústřičné podle receptu Karolíny Kamberské
Recept
VIDEORECEPT: Asijský šmrnc. Zkuste grilovanou svíčkovou s omáčkou teriaki
VIDEORECEPT: Žluté kari s tygřími krevetami podle šéfkuchaře z Mandarinu
Video
Chutný poklad čínské medicíny. Jaké jídlo připravit z hlívy ústřičné?
Témata:
Asijská kuchyně
,
Hlíva
,
Hlíva ústřičná
,
jídlo
,
kari
,
Karolína Kamberská
,
Karolína Kamberská
,
Majoránka zahradní
,
Mandarin Oriental Hotel Group
,
Mandarin Oriental Spices Restaurant & Bar
,
Okra
,
omáčka
,
podle Grusovky
,
polévka
,
Sádlo
,
svíčková
,
Zdeněk Křížek
,
Zdeněk Křížek
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení