Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hráškové rizoto s jehněčím brzlíkem a parmazánem

Jaro klepe na dveře i na naše talíře. Připravte si svěží hráškové rizoto s jehněčím brzlíkem a parmazánem podle receptu šéfkuchaře Radima Gerlicha z La Loca. Překvapí vás svojí lehkou a vyváženou chutí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LPI

18. 4. 2019 12:14

Jehněčí brzlík v Lidlu neprodávají. On není nikde v běžné obchodní síti, takže recept dobrý do Arménie, tam ovcí i jehněčího brzlíku je dost a dost, ale tady, kde máme Billa, Penny, Kaufland, Tesko, Albert a na venkově tu ta tam také Jednotu, která si hraje na COOP, tam nikde jsem brzlík neviděl.

0 0
možnosti