Adventní trofej z těsta. Staročeské tradice ožívají, upečte si vrkoč podle receptu našich předků
Žemlovka vůbec nemusí být nuda. Až do nebeských výšin ji vystřelí karamelový přeliv, radí Drdel
Oppenheimer byl extrémnější. Kde si režisér zjednodušil práci, které scény se nestaly a co ve filmu chybí
Borůvkový koláč s tvarohem, jahodové knedlíky, křehký koláč s jablky a mnohem víc. Jaké jsou nejlepší letní moučníky?
Jabloní v Česku dramaticky ubývá, v obchodech přibývají jablka z Polska. Jde české sady ještě zachránit?
Co s letními přebytky ovoce ze zahrádky? Vyrobit sorbetovou „zbraň“ proti horku či zaplnit spíž zásobami na zimu
Zavařit, udělat pečený čaj či kompot. Přinášíme tipy a recepty na to, jak si uchovat letní úrodu do zimy
Chorvatská kuchyně nabízí plody moře, sušenou šunku i řadu dalších specialit. Každý region nabízí něco svého
Tip na bramborový salát, kapra v jogurtu i kachní játra. Šéfkuchař David radí, jak na štědrovečerní večeři
Expert: V tělech máme plno pesticidů a plastů. V extrémním případě může být v jablku až 19 škodlivin
Lahůdka z hlubin země. Proč drahé lanýže chutnají prasatům a kam se za nimi vydat?
Černé jablko Jiřího Koláře. Ještě týden před smrtí o něm mluvil, vzpomíná na výtvarníka Jiří Machalický
„Letos jsme pokáceli dvacetihektarový sad.“ Čeští farmáři utíkají k pšenici či řepce, ovoce se nevyplácí
Nahořklé křupnutí. K čekance se musíte projíst, zkuste to se salátem podle receptu Jana Punčocháře
předchozí | 1 2 3 4 5 6 | další |