Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak na rybí ragú? Základem je dodržet správné pořadí ingrediencí, radí novinářka a foodblogerka

Mořské plody a ryby proměněné do jídel na pomezí husté polévky a ragú jsou skvělou zimní vzpruhou. Základem jejich přípravy je správné pořadí při přidávání ingrediencí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

22. 1. 2019 8:40

Už běžím do nakupujtehezkyčesky Penny Marketu pro ingredience :-D Takovýhle knížecí recepty miluju....

0 0
možnosti

27. 1. 2019 0:30

Všechno s přehledem koupíš v makru. Chlazené i mražené.

0 0
možnosti