Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak na vepřový hřbet s jelítkem a cizrnou? Zkuste recept šéfkuchaře

Českou kuchyni má rád. Někdy ji dokonce zakomponuje do svých pokrmů, samozřejmě podle fantazie a moderní úpravy, zachovat chce ale „českou“ chuť. Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Jana Horkého na pečený vepřový hřbet, jelítko, konfitované batáty a brambory, opečenou karotku s cizrnou a pistáciemi a vinnou omáčkou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

El-Lobo

30. 8. 2018 12:08

Zachovat českou chuť? Pistácie, batáty, olivový olej, cizrna... Z české chuti jen to jelito (bez majoránky, česneku, nového koření, kmínu, proboha!?) Se mně zdá, že kuchaři už všecko vymysleli a teď jen nevědí roupama co.

0 0
možnosti

J. Škodák

30. 8. 2018 23:35

Co je to vůbec ta česká chuť? Vypadá to na tom talíři jako nějaký sladký dezert!

0 0
možnosti