Diskuze
Jak připravit plíčky na smetaně? Poradí Roman Paulus
Rakouské jídelní lístky jsou jako učebnice zeměpisu někdejší monarchie. Vedle českých kynutých knedlíků na nich najdeme maďarský guláš či původně židovský pajšl. Ten echt vídeňský se připravuje z telecího kořínku – plíčků, srdce a jater.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
ZK
23. 1. 2013 20:24
Děkuju, že jste tam dali špatné ilustrační foto
Je na něm špekový knedlík. Z pohledu na plíčky by se mi zvedl kufr.
0
0
možnosti
MŠ
23. 1. 2013 16:50
S morkem?
Pokud se jedná o Tafelspitz, tak morek je pro mě novinka. Ani Wikipedie se o ničem takovém nezmiňuje.
0
0
možnosti