Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak zpracovat vnitřnosti? Tipy přináší Roman Paulus

Pokud ctíte zásadu vaření „od čumáčku po ocásek“, respektive „od zobáčku po pařátek“, naučte se zužitkovat i vnitřnosti alias droby. Z drůbežích žaludků se dá připravit skvělé ragú, z brzlíku zase zajímavá příloha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

20. 12. 2012 22:26
Nejsem Roman Paulus,

ale poskytnu gratis recept na absolutní lahůdku. Našpikujte vepřovou kýtu. Pomažte ji hodně máslem a začněte ji pomalu péci. Asi po půl hodině hoďte na ní telecí brzlík a normálně pečte dál. Brzlík se rozpustí a vytvoří jemnou omáčku silnou jak "noha vod kulečníku", jak říká Mistr. Pokud nebudete mít na brzlík, udělejte to s mozečkem. Je to skoro stejně tak dobré. Teď už jsem zase jak Babica.

0 0
možnosti

Z. Kulhánková

20. 12. 2012 22:30
Re: Nejsem Roman Paulus,

Dík, to zkusím! Ten můj klenot brzlík zbožňuje.

0 0
možnosti