Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kam na tapas či lososa v Praze aneb Co a kde jedí velvyslanci, když je přepadne stesk po národní kuchyni?

Hlad po domově v cizí zemi přepadne kdekoho. A jak to řeší ti, kteří žijí v Praze a zasteskne se jim po domově? Server Lidovky.cz oslovil rovnou velvyslance. Mnozí z nich se podělili o tipy na restaurace, na svá oblíbená jídla, ale i recepty. Zajímá vás, kam zajít na autentickou thajskou, italskou či severskou kuchyni?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5. 7. 2019 10:58

Mám ryby také moc rád a doma máme zásadu, že rybu alespoň jednou týdně. Kupuji běžné mořské ryby, třeba tresku nebo mořského lososa. A také ty sladkovodní. Jsou skvělé. Ale panu velvyslanci nevěřím, že je možné koupit bůhví jakou kvalitu někde v supermarketu. Ale co nejjednodušší úprava, tak to je fakt, v tom je kouzlo rybího pokrmu. Taky mám rád rybí saláty, hlavně ten český s majonézou. Ale zásadně je děláme doma. Ty jihoevropské moc nemiluji, nemám rád olivový olej.

0 0
možnosti