Diskuze
Kousky masa s rosolem. Jak na domácí tlačenku, poradí Jan Punčochář
Největší výhodou doma připravené tlačenky je, že vás ničím nepříjemným nepřekvapí: co do ní dáte, to v ní taky najdete.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P22e74t69r 94Š25r74a14i44e66r
22. 2. 2021 10:06
Rozpis asi z velkovýrobny, konečná hmotnost nějaké 4 kg... My Češi jsme holt nepoučitelní, co se stravovacích návyků týká. Raději si koupím u kvalitního řezníka 2 plátky tlačenky od profesionála, než abych musel sež*at ta čtyři kila...
0
0
možnosti
HD
H85a56n74a 60D93o15s34t12á49l17o83v30á
26. 2. 2021 12:43
Tak zaprvé když už se do toho pustím, nemá to cenu dělat pro půl kila, ani to nejde. Za druhé se dá tlačenka i zmrazit (ovšem já ji půlku rozdám). A za další proč nepoučitelní? Na tlačence není nic špatného a nezdravého, Klidně ji můžete jíst i při redukční dietě.
0
0
možnosti