Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kousky masa s rosolem. Jak na domácí tlačenku, poradí Jan Punčochář

Největší výhodou doma připravené tlačenky je, že vás ničím nepříjemným nepřekvapí: co do ní dáte, to v ní taky najdete.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P22e74t69r 94Š25r74a14i44e66r

22. 2. 2021 10:06

Rozpis asi z velkovýrobny, konečná hmotnost nějaké 4 kg... 8-o My Češi jsme holt nepoučitelní, co se stravovacích návyků týká. Raději si koupím u kvalitního řezníka 2 plátky tlačenky od profesionála, než abych musel sež*at ta čtyři kila...:-P

0 0
možnosti
HD

Tak zaprvé když už se do toho pustím, nemá to cenu dělat pro půl kila, ani to nejde. Za druhé se dá tlačenka i zmrazit (ovšem já ji půlku rozdám). A za další proč nepoučitelní? Na tlačence není nic špatného a nezdravého, Klidně ji můžete jíst i při redukční dietě.

0 0
možnosti