Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Bond versus Mercury. Oscarový Rami Malek by si v nové bondovce mohl zahrát padoucha

Kultura

  18:00
LONDÝN - Herec Rami Malek, který na sebe upozornil rolí Freddieho Mercuryho, je žhavým kandidátem na nového bondovského padoucha. Filmaři s ním údajně intenzivně jednají.

Rami Malek získal cenu BAFTA za hlavní filmovou roli za ztvárnění Freddieho Mercuryho ve snímku Bohemian Rhapsody. foto: ČTK

Podle internetového magazínu Collider je role vlastně již téměř Malekova. Zbývá akorát podepsat smlouvu. To je dobrá zpráva pro všechny fanoušky čerstvého držitele Oscara, ale možná o něco méně příjemná pro ty seriálové.

Herec Rami Malek, představitel filmového Freddieho Mercuryho. Oscarový...
Rami Malek se do role vžil. Snímek Bohemian Rhapsody (2018). Režie: Bryan...

Rami Malek byl totiž před úspěchem Bohemian Rhapsody znám především ze seriálu Mr. Robot. Právě natáčení této kriminální dramatické režiséra Sama Esmaila měl herce zaměstnávat natolik, že by v nové bondovce hrát nemohl. Takto to popisoval web Variety ještě v prosinci. Vyvrácení této informace by mohlo znamenat, že bude Mr. Robot ohrožen či v horším případě přímo zrušen. V papírování by ale problém být neměl - seriál Mr. Robot i filmy o Jamesi Bondovi má pod palcem studio Universal.

25. film o nejlepším agentovi tajných služeb, charismatickém Jamesi Bondovi, se má začít natáčet v dubnu pod pracovním názvem Shatterhand. Do kin by se pak měl dostat nejdříve v dubnu 2020.Filmaři se do role takzvané Bond girl snaží přesvědčit další držitelku Oscara, herečku Lupitu Nyong´oovou (Black Panther, 12 let v řetězech). Zatím není jasné, kdo bude hrát Bonda, ale spekulace zmiňovaly Idrise Elbu nebo Toma Hardyho. Nic ale potvrzené nebylo.

eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie
eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie

Milovníci kosmetiky pozor! Tento týden soutěžíme o pět velkých balíčků v celkové hodnotě 5000 Kč. Zapojte se do soutěže a vyhrajte lákavý balíček...