Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Další dávka kultury z pohodlí obýváku. V pátek začíná festival Spolu jedním hlasem

Kultura

  16:30
PRAHA - David Koller, Jaroslav Uhlíř, Ben Cristovao, Mirai nebo Lenny - to jsou jen někteří z umělců, kteří vystoupí na online festivalu Spolu jedním hlasem. Ten proběhne na Velký pátek mezi 17. a 22. hodinou.

Na festivalu zahraje i David Koller. foto: ČTK

„Česká republika nyní čelí největší výzvě a nejtěžší zkoušce v její novodobé historii a my jsme každý den svědky obrovského hrdinství lidí, bez nichž bychom to nezvládli – zdravotníků, hasičů, policistů ale i pošťáků, prodavaček a různých dobrovolníků. A všem těmto lidem bychom rádi spolu jedním hlasem řekli děkujeme!“ vysvětluje Petr Mohyla za pořadatelský tým Přehrady Fest .

„Svou účast v Lucerna Music baru, nebo vzdáleně ze své zkušebny, obývacího pokoje a podobně již potvrdila řada významných umělců jako David Koller, Jaroslav Uhlíř, Ben Cristovao, Mirai, Pokáč, Lenny, Marpo, UDG, Poetika nebo Voxel. S dalšími jednáme a mnoho se jich hlásí spontánně s neuvěřitelnou chutí a odhodláním přidat se a pomoci,“ sdělil další z iniciátorů Tomáš Staněk.

Program dále doplní streamovaná krátká vystoupení umělců či pozdravy sportovců ze všech koutů České republiky a reportáže se zdravotníky, policisty či hasiči. Výtěžek z večera půjde právě na ně. 

V souladu se stávajícími bezpečnostními a hygienickými opatřeními se tyto koncerty uskuteční bez publika a počet technického personálu bude omezen na nezbytné minimum.

Více na www.spolujednimhlasem.cz.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!