Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Diváci se ptají, herci odpovídají. Divadlo v Dlouhé zve na interaktivní talk-show

Divadlo v Dlouhé. foto: Divadlo v Dlouhé.

PRAHA - Koronavirová nouze vytváří zajímavé alternativní programy. Jedním z takových je i vtipná divadelní talk-show. „Vše, co jste chtěli vědět o Divadle v Dlouhé a báli jste se zeptat,“ láká divadlo.
  16:00

Divadla se stále neotevřela.  Projekt Divadla v Dlouhé Květen stále jinak nabídne hlavně interaktivní talk-show, ale i hudební videoklipy, kvízy a soutěže, on-line streamy záznamů celých představení, workshopy pro děti, videoarchiv pro opravdové fanoušky či podcastovou knihovnou.

Divadlo v Dlouhé.
Divadlo v Dlouhé.

Dotazy na herce do talk show můžou zájemci položit vždy v omezeném časovém úseku 24 hodin pro konkrétního herce či herečku, a to prostřednictvím Facebooku a Instagramu, kde je napíšou do komentářů k výzvě, nebo e-mailem na adresu helena@divadlovdlouhe.cz. Po třech až čtyřech dnech divadlo zveřejní video s odpověďmi a zároveň výzvu k otázkám pro následujícího herce/herečku. Prvním dotazovaným byl Ondřej Rychlý, kterého spolu s kolegy v Dlouhé čeká premiéra komedie Bez roucha

Namísto původně plánovaného rodinného víkendu v rámci festivalu Dítě v Dlouhé je v sobotu 23. května na programu on-line workshop s ilustrátorkou letošního ročníku festivalu, mladou všestrannou umělkyní Terezou Bartůňkovou. Pokračuje pravidelné čtení z rozverné knížky O líné babičce, která se stala předlohou pro stejnojmennou oblíbenou rodinnou inscenaci v Dlouhé.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!