Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Filmové premiéry: Pavoučí hrdinové se v souboji postaví vládci Atlantidy

Kultura

  18:00
ATLANTIDA/LOS ANGELES - Druhý prosincový týden budou o přízeň diváků soupeřit v kinech tři filmy. Animovaného Spider-Mana doplní zběsilá akční jízda z hlubin a komedie o záchraně Vánoc.

Jason Momoa jako Aquaman. Snímek Aquaman (2018) foto: DC

Aquaman

Arthur Curry (Jason Momoa) zjistí, že je Aquaman, král Atlantidy. Superhrdina, člen Ligy spravedlnosti, měl ale poněkud komplikovaný zrod. Curry je totiž zpočátku ve své funkci naprosto bezradný a nepomůže tomu ani fakt, že je jeho království ohroženo velmi nebezpečným nepřítelem. Aquamanův nevlastní bratr Orm (Patrick Wilson) totiž plánuje uzmout vládu pro sebe a zničit všechny suchozemce.

Spider-Man: Paralelní světy

Miles Morales není úplně běžný teenager. Má druhou identitu jako pavoučí superhrdina Spider-Man. Není ale sám, protože když se světy prolnou, vpadnou do jeho světa i jiní Spider-Manové včetně jednoho prasečího (opravdu!). Je nicméně pravdou, že čím více superhrdinů, tím více si zlo nadělá do kalhot. 

Vánoce a spol.

V Santově dílně je vyhlášen poplach nejvyššího stupně! Všichni jeho skřítci pomocníčci jsou nemocní a nemohou pracovat. Vánoce jsou v ohrožení. Santa se proto musí vydat mezi lidi, aby našel lék pro své svěřence. Tím ale spustí celou řadu bláznivých příhod, kterého od lékárny odvádějí stále dál a dál! Sežene Santa lék včas? 

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!