Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Fosterová hraje mstitelku

O víkendu měl v Berlíně evropskou premiéru snímek Mé druhé já, který tu uvedla herečka Jodie Fosterová spolu s režisérem Neilem Jordanem a producentem Joelem Silverem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Daniela

18. 9. 2007 22:46
Brainy and beautiful...

"Nikdy jsem herectví nestudovala..." Jak se to vezme. Byla to taková implicitní akademie při průzkumu bojem. Tím lepší, že si ji ani neuvědomuje. Jen hrála vedle nejslavnějších hvězd v mraku super filmů, a vůbec neztratila. Co film, to super kurs, pokaždé jiný režisér, namísto absolventského papíru oscarová nominace. Studium literatury je k meritu věci. Film je jen jiná reprezentace vyprávěného příběhu. Kvalifikace v tomto oboru může do určité míry chránit před chybami ubohých scénářů.

"Mohu spoléhat jen na svoji intuici..." Lawrence Olivier kdysi po představení v šatně urputně klel, proč, ptali se ho, jak to děláš, vždyť diváci málem zbořili divadlo. "Ale já nevím, jak to dělám!" vztekal se.

Soudím, že Jodie Fosterová se dokáže ostražitě vyhnout blbostem, případně je ve scénáři vymýtit, jak bylo výše naznačeno. Skočí do role, a ani na okamžik se v ní přinejmenším nenudí. Ono se to přenese, a o tom to celé je.

0 0
možnosti

Frantisek Hucek

17. 9. 2007 16:36
Fosterova?

Ja myslel, ze se jedna o nejakou novou ceskou herecku Fosterovou a ona je to ta "stara" americka Judie Foster.. :)

0 0
možnosti

flako

17. 9. 2007 16:53
Re: Fosterova?

ty moulo kdybys ji tak mohl libat konecnik(Y)

0 0
možnosti