Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Hrdina jak z akčního filmu. Keanu Reeves napíše vlastní grafický román

Herec Keanu Reeves. foto: Reuters

LOS ANGELES - Komiksové nakladatelství Boom! Studios navázalo spolupráci s jedním z nejpopulárnějších herců současnosti, Američanem Keanu Reevesem. Komiks BRZRKR bude vyprávět o neporazitelném hrdinovi ne nepodobném těm z Reevesových filmů.
  18:00

Keanu Reeves v současné době v Berlíně natáčí čtvrté díl filmové série Matrix. Ani tak nezahálí. „Ano, píšu to,“ prozradil herec. „Vážně se na to těším. Ten příběh je plný nečekaných zvratů,“ prozradil.

Keanu Reeves jako Johnny Silverhand. Johnny hlavnímu hrdinovi pomůže postavit...
John Wick (Keanu Reeves) a Sofia (Halle Berryová). Snímek John Wick 3 (2019)....

Drsňák, který nesahá na holky. Kdo je ‚miláček internetu‘ Keanu Reeves?

Grafický román ilustrovaný Alessandrem Vittim (Iceman, Secret Warriors) by měla být akční a velmi brutální jízda. Hlavní hrdina je Reevesovi vzhledově velmi podobný. Jde o nesmrtelného válečníka, který v současné době pracuje pro americkou vládu. Ta mu výměnou za jeho služby slíbila poskytnout tajné informace o jeho původu. 

„Když strávíte s Keanu Reevesem pět minut, pochopíte, proč má takový úspěch. Vynikající tvůrčí vhledy, bohaté zásoby poznámek k příběhu, schopnost vyždímat z momentu všechny emoce, naprostá oddanost kvalitě a co nejlepší práci - tohle vše a ještě mnohem víc dělá z Reevese velký zdroj inscenace,“ vychválil spolupráci Matt Gagnon. vrchní editor nakladatelství Boom!. 

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!