Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Víkendy nesnáším, šéfovi donáším, zní v novince kapely kancelářských krys

Kultura

  10:31
PRAHA - Po úspěšném debutovém singlu Korporát přichází kapela „kancelářských krys“ Simple Muffin s novinkou Lezec. Song o kariéristovi je druhým singlem z desky chystané na letošní podzim.

Simple Muffin foto: Reprofoto

„Pro studenty, hospodský, kuchaře a zahradníky umí hrát každej. Proto jsme zaslíbili kapelu lidem z kanclů. Zasloužej si to a jsou populární hudbou opomíjený,“ prohlašují o sobě členové kapely, která funguje už od roku 2003. V roce 2010 vydali Simple Muffin první desku Muffia. Od roku 2014 kapela spolupracuje s producentem Martinem Ledvinou, který má za sebou spolupráci s kapelami a interprety jako je Jelen, Debbi, Aneta Langerová, Tomáš Klus nebo Mandrage.

„Písnička navazuje na náš debutový singl Korporát. Tentokrát jde o příběh snaživce, který stoupá po firemním žebříčku a má samozřejmě spadeno na post nejvyšší,” říká zpěvák Martin Kössl.

„Aktuálně kromě desky připravujeme speciální kancelářskou show na letní festivaly. Nebudou chybět kancelářské taneční kreace a samozřejmě hlasování na valné hromadě“, doplňuje basista Vít Zima.

Simple Muffin hrají taneční muziku s prvky funku a popu. „Společným jmenovatelem je autorská taneční řežba, se kterou boříme kancly a sály,“ říká o sobě kapela.

Klip Lezec oficiálně pokřtí producent Martin Ledvina 25. dubna v pražském klubu Café v Lese.

Simple Muffin
Simple Muffin
Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!