Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Idris Elba jako chůva zlobivého dítěte. Akční hvězda si zahrála v komediálním seriálu

Kultura

  16:00
LOS ANGELES - Z herce Idrise Elby, o kterém se stále spekuluje jako o monžém dalším představitelovi Jamese Bonda, se v seriálu Turn Up Charlie stává komický hrdina s dítětem na krku. Seriál bude mít premiéru 15. března.

Charlie (Idris Elba) má sen o úspěchu. Seriál Turn Up Charlie (2019). Režie: Tristram Shapeero a Matt Lipsey. foto: Netflix

Nevím, jak Hra o trůny skončí, říká její tvůrce. George R. R. Martin nečetl scénář seriálu

Charlie je tak trochu podivín. žije staromládeneckým životem a sní, že jednou prorazí jako dýdžej. V diskžokejství se zhlédl natolik, že zanedbává všechno ostatní. Tím spíše, že jeho nejlepší kamarád David úspěch v životě měl a Charlie by samozřejmě chtěl být jako on. David má ale doma problémovou a nevychovanou dceru Gabrielu. No a když ji potřebuje pohlídat, tak je Charlie zrovna po ruce. Neposlušná dívka ale dost možná Charlieho, který je i v dospělosti neschopný řešit reálné problémy, postaví nohama pevně na zem.

Charlie (Idris Elba) a jeho nejlepší kamarád David. Seriál Turn Up Charlie...
Charlie se musí postarat o neposlušnou Gabby. Seriál Turn up Charlie (2019)....

Hlavním tahounem seriálu je samozřejmě jeden z nejlépe placených hollywoodských herců současnosti Idris Elba, který Turn Up Charlie i produkoval. Idrise Elbu mohou diváci znát například ze snímků Temná věž (2017), Hora mezi námi (2017) nebo Thor (2011),

Režisérsky se na seriálu podíleli Tristram Shapeero (Letos Vánoce nebudou, Jimmy Carr: Telling Jokes) a Matt Lipsey (Přistižen při činu, Gangsta Granny).

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!