Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

KABÁT: Na věčné časy. Rusko svou operací naráží na bondovku se Seanem Connerym

Co je – kromě diamantů – věčné? Třeba specifický ruský smysl pro humor. Svou dodávku zdravotnického materiálu Itálii a Spojeným státům označila východní velmoc na přelomu března a dubna potutelně Z Ruska s láskou, což je název druhé filmové bondovky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten článek je tak rozkošně hloupý. Oni pomáhají, aby uškodili a jenom šířili svoji propagandu. Každá pomoc je tak trochou propagandy, ale propagandy ochoty pomáhat a jestli tato propaganda někomu vadí tak Italové to rozhodně nejsou.

0 0
možnosti

Jasně že ruská pomoc Itálii je především propagandistický majstrštyk. Zároveň Rusové ale opravdu poslali Italům mnoho tun materiálu, techniku a také doktory. Poslali je v době, když to země doopravdy potřebovala. Zatímco Evropská unie jim ve stejné chvíli poslala velký kulový. Mno to asi zlý Putin nějak zabránil západu a oni proto pomoci nemohli, i když by bývali tak strašně chtěli...

Jinak autor, pokud nechce mít z ostudy kabát, by asi měl dál zůstat u psaní kulturních recenzí. Tento jeho článek na mě dýchl nefalšovanou atmosférou Rudého práva, nebo snad Tribuny. Akorát že to celé naruby. Už tenkrát byla taková novinařina odpudivá a dodnes tento styl psaní působí stejně. Co vám, dnešním protiruským hejtrům, vlastně na tom Rusku tak vadí? Vždyť máte navlas stejný černobílý způsob uvažování jaký měli tehdejší komančové, proti kterým se tak vehementně vymezujete!!

0 0
možnosti

Je to reakce na chování Ruska, které se chová nevhodně. Jak vnitřně, tak navenek. Vrací se k praxi ze studené války - propaganda a dezinformace. Krátkodobě získá? Dlouhodobě ztrácí.

0 0
možnosti