Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kanye West zase provokuje. Jeho bílá profilová fotka na YouTube si vysloužila ostrou kritiku

Kontroverzní americký rapper Kanye West si změnil svou profilovou fotku na síti YouTube na bílou barvu, ačkoliv umělci po celém světě si ji v solidaritě s protestujícími Afroameričany mění na černo. Jeho reakce neušla pozornosti rozzlobených fanoušků. Kanye již dříve prohlásil, že otroctví bylo dobrovolnou volbou každého otroka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P10e70t96r 39D26o33b80e72š

6. 6. 2020 8:43

Bílá vrána. Ale má můj respekt, všechna média (včetně tohoto) jdou proti němu. Mainstreamu jsou milejší pologramotní, násilní a hysteričtí "demonstranti"- to jsou ti správní trpící černoši.

0 0
možnosti
JH

J76a65n 91H92o95n77e98c

5. 6. 2020 12:59

Umírněný a přemýšlející černoch, obdivující trumpa? Tak to ho musíme pořádně zostudit.

0 0
možnosti
JS

soudruzi a soudružky v redakci kádrují jak za bolševika! nemělo by se to ohlásit? není to dokonce rasistické? :(

0 0
možnosti
KB

Tyto rituály moderní doby nápadně připomínají jak se za bolševika kontrolovaly v květnu vlaječky se srpem a kladivem v oknech. Tenkrát to měl pod palcem uliční výbor a domovní důvěrnice, dneska smečka kádrováků na sociálních sítích.

Princip je ale stejný. Skupina "nepříliš významných" lidí kontroluje správné dodržování vnějších atributů oficiální ideologie a když to u někoho nesedí, snaží se přivolat represi.

0 0
možnosti
MP

Kristepane, co to je zase za kádrovácký článek? Jaké "zase provokuje"- protože si dal na na web bílou fotku...?! Zbláznili jste se? To jako musí povinně sympatizovat s rabující zvěří jenom proto, že je černoch?

"Umělec se také netají svým obdivem k prezidentovi Donaldu Trumpovi.... ."

A to je jako co? Trumpa podporuje polovina Američanů, to má být dnes nějaký zločin nebo politický škraloup jak za komančů? 8-o

0 0
možnosti