Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Knihou roku v tradiční anketě LN se stalo životopisné dílo o Ivanu Magorovi Jirousovi

Novinář Marek Švehla napsal nejhodnotnější knihu roku 2017. Jeho životopisné dílo o Ivanu M. Jirousovi zvítězilo ve 27. ročníku obnovené ankety LN Kniha roku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

A. Bytová

18. 12. 2017 14:41

Zvláštní, polovina komentářů zmizela. :/

0 0
možnosti
MR

M. Rys

16. 12. 2017 15:43

To si běžím hned koupit. Magor byl sice magor, ale nádavkem génius:)

0 0
možnosti
MR

M. Rys

16. 12. 2017 15:43

To si běžím hned koupit. Magor byl sice magor, ale nádavkem génius:)

0 0
možnosti
JK

15. 12. 2017 22:32

jen magor může psát o magorovi)))

0 0
možnosti
LB

L. Bystrý

15. 12. 2017 22:48

Omyl!

Pisálci, oslavující disidenty a jiné placené agenty západních ideo-diversních centrál, nejsou žádní magoři. Jsou to zrádci vlasti, národa a jeho Strany, zrádci bažící po tučných odměnách od CIA a Mossadu.

Jistě, tito prodejní pisálci často BYTOSTNĚ nenávidí Veliké Rusko i Velkého Putina, ale většinou je jejich primární motivací tučné konto v dolarech nebo €. Proto sepisují oslavné publikace o Havlovi, Jirousovi, Schwarzenbergovi, Mašínech a jiných podobných zrádcích a teroristech.

Naštěstí náš vzdělaný a SKVĚLE leninsky orientovaný západoasijský národ jejich „díla“ kolektivně odmítá; proto se snaha Euroameričanů, našich dědičných nepřátel, zcela míjí účinkem.

Ano, my roduvěrní Češi a Rusové – vzdor masivní euroamerické propagandě - si nevolíme primitivní antikomunisty, ale členy Strany. Nevolíme zaryté obhájce evropských „hodnot“, nýbrž hrdinné obránce OPRAVDOVÝCH hodnot, našich hodnot západoasijských.

Ať věčně žije Veliký Putin, naše jediná opravdová záštita proti EU a NATO!

0 0
možnosti
LB

L. Bystrý

15. 12. 2017 22:04

Dost bylo Pravdolásky a havlismu!

Připomeňme, kdo to byl Ivan Jirous, v protistátních kruzích zvaný „Magor“, a komu sloužil: Byl to alkoholik a narkoman, křesťan a nepracující intelektuál, sloužil nejtemnějším zájmům Euroameričanů, dědičných nepřátel Slovanstva a socialismu. I. Jirous dlouhodobě podvracel naši republiku, v žoldu západních ideo-diversních centrál. K trestné činnosti se spolčoval s dalšími zrádci, např. se známým pravicovým exponentem V. Havlem.

Místo řádného života pracujícího občana se věnoval zahálce a „tvorbě“ nesrozumitelného „umění“. Opakovaně napadal jak naše zřízení, tak orgány Bezpečnosti, za což byl mnohokrát pravomocně odsouzen.

Prostě: O takovém chuligánovi si stačí číst v protokolech, v Poučení z krizového vývoje ve Straně a společnosti po 18. sjezdu KSČ.

Oslavné knihy nechť jsou o SKUTEČNÝCH osobnostech a členech Strany, třeba o našich národních Vůdcích Milošovi a Babišovi.

Takže příští rok jistě zvítězí dílo J. Ovčáčka nebo P. Žantovského.

Míru zdar!

0 0
možnosti
JB

20. 12. 2017 2:49

O Vás by také mohli napsat knihu.

0 0
možnosti