Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

‚Konec cesty‘. Rocková skupina Kiss bude mít poslední světové turné

Kultura

  7:42
Washington - Populární americká rocková kapela Kiss oznámila, že uspořádá své poslední světové turné. Program koncertů hodlá zveřejnit v nadcházejících týdnech. Informovala o tom televize CBS .

Kiss foto: MAFRA - Tomáš Krist

Skupina oznámila, že uspořádá své poslední turné ve středu při vysílání populární talentové soutěže Amerika má talent. Turné ponese název „End of the Road“ (Konec cesty).

Kiss ovládli Prahu. K 40. výročí rozproudili patnáct tisíc diváků

„Všechno, co jsme vybudovali a vše, co jsme dobyli v posledních čtyřech dekádách, by se neuskutečnilo bez milionů lidí po celém světě, kteří zaplnili kluby, arény a stadiony... Toto bude závěrečná oslava, pro ty, kteří nás viděli a poslední šanci pro ty, kteří nás ještě neviděli,“ uvedli kissáci v prohlášení. Nadcházející turné přitom označili za své dosud největší.

Pražský koncert skupiny Kiss
Pražský koncert skupiny Kiss

Skupina Kiss byla založena v roce 1973. Za tu dobu vydala 20 studiových, osm koncertních a 13 kompilačních alb. V letech 2000-2002 měla turné „The Farewell Tour“, které tehdy označila za své poslední.

Autor:
Témata: Kiss, turné, Amerika, Praha

Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně

Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...