Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Letuška s kocovinou byla obviněna z vraždy. V nové minisérii si zahraje Penny z Teorie velkého třesku

Kaley Cuoco v minisérii The Flight Attendant. foto: HBO

Osmidílná černohumorná minisérie bude sledovat letušku, která si nemůže být tak docela jistá, že není vražedkyní. The Flight Attendant bude mít premiéru 26. listopadu.
  16:00

Letuška Cassandra Bowenová (Kaley Cuocová) se po prohýřené noci probudí v hotelovém pokoji v Dubaji vedle muže. Možná by to nebylo ani tak zvláštní, kdyby onen muž nebyl mrtvý. Cassandry se zmocní strach a místo toho, aby něco nahlásila, pokračuje dnem, jako kdyby se nic nestalo. FBI rychle získá její stopu. Nejhorší je, že si dívka nic nepamatuje a přemýšlí, jestli by ona skutečně mohla být vražedkyní...

Kaley Cuoco v minisérii The Flight Attendant.
Kaley Cuoco v minisérii The Flight Attendant.

Tvůrcem černohumorného seriálu je Steve Yockey (Lovci duchů, Awkward). Kromě Kaey Cuocové se v dalších rolích objeví Merle Dandridgová, Nolan Gerard Funk, Michiel Huisman, T.R. Knight, Zosia Mametová, Rosie Perezová nebo Colin Woodell.

Seriál má mít na službě HBO Max premiéru 26. listopadu. Služba sice v České republice zatím nefunguje, je ale pravděpodobné, že by si novinku mohli užít diváci televize HBO nebo služby HBO Go.

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!