Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Pomáhá, ale pomoc potřebuje sama. Seriál Homecoming je návratem Julie Robertsové

Kultura

  16:30
Seriál Homecoming (anglicky návrat domů) vypráví o Heidi Bergmanové (Julia Robertsová), která dříve pomáhala válečným veteránům s návratem do běžného života. O mnoho let později zjišťuje, že bylo všechno jinak, než ji zaměstnavatel vykládal. Seriál měl světovou premiéru 2. listopadu.

Rozhovor mezi čtyřma očima. Seriál Homecoming (2018). Režie: Sam Esmail. foto: AMAZON

Heidi Bergmanová byla pracovnicí programu Homecoming, který spadal pod tajnou vládní společnost Geist Group. Cílem programu Homecoming byla adaptace válečných veteránů na normální život a Heidi v něm odváděla skvělou práci. Nic ale netrvá věčně. Nyní je Heidi bezdětná, nezadaná a žije s matkou. Přivydělává si jako servírka v místním bistru.

Každý má svá tajemství. Seriál Lynč odkryje děsivé pozadí rasově motivované vraždy Roma

Celý její život se obrátí naruby, když je předvolána na ministerstvo obrany k výslechu. Proč vlastně program Homecoming opustila, ptají se vyšetřovatelé. Heidi zjišťuje, že vše bylo úplně jinak a zaměstnavatel ji tahal celou dobu za nos. Ve skutečnosti byl totiž program Homecoming jen zástěrkou pro něco strašlivého.

Temná paranoia. Seriál Homecoming (2018). Režie: Sam Esmail.
Heidi (Julia Robertsová) nyní pracuje v bistru. Seriál Homecoming (2018)....

Seriál má být velkým návratem Julie Robertsové, která od roku 2010 a snímku Jíst, meditovat, milovat hraje spíše v menších rolích a nízkorozpočtových produkcích. Diváci už nyní mohou posoudit, jak moc se tento návrat povedl. Seriál měl totiž světovou premiéru 2. listopadu.

Seriál je inspirován stejnojmenným podcastem (rozhlasovým programem) scenáristy Eliho Horowitze a Micaha Bloomberga. Seriál režíruje Sam Esmail (Mr. Robot, Comet).

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...