Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Příliš levní dinosauři. Fanoušci kritizují Jurský svět za směšné ceny raptorů v aukci

Série Jurský park/svět se dočkala již pátého pokračování, které láká na více druhů dinosaurů, než všechny předchozí díly dohromady. Jednu věc ale nový díl nezvládl - neodhadl totiž cenu svých ještěrů. Fanoušci poukazují na to, že samotné fosilie jsou reálně často dražší, než dinosauři, které divákovi film předkládá. Článek může obrazovat menší vyzrazení děje filmu Jurský svět: Zánik říše.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

27. 6. 2018 7:41

Je to postavené na hlavu. Fandom chce na jednu stranu "reálne" veci, no vo filmoch kde sa ukazuje nereálne ohrozenie.

Ja stále rozmýšľam o poslednom seriáli Terror. Tam šlo o tragédiu spôsobenú ľuďmi, tak ako to popísal "dokument "The Search For The Northwest Passage" , no podľa RS za všetko mohol jeden "CGI medvedík".

Tie filmy sú iba o tom odhadnúť čo priemerný divák považuje za "vhodné a reálne". Ked tak rozmýšľam tak najväčšie ohrozenie sú podľa odborníkov bakteriologické zbrane a krátko pred 11.9.2001 američania v praxi dokázali že takáto výrobná linka sa dá u nich zostaviť za 1 mil USD.

0 0
možnosti

27. 6. 2018 7:59

Tie dôsledky pandémie potom sú dosť dobre vykreslené v poslednom dieli prvej sezony seriálu "The last ship" - USA sú rozdelené na 2 tábory - rebeli strieľajú nakazených pri stretnutí a vláda nakazenými kúri v elektrárnach. No už v ďalšej sérii toto rýchlo vyriešili a našli pred diváka inú akčnú zábavu ( no zase celkom realistickú - aj globálna pandémia bude niekomu vyhovovať ).

O španielskej chrípke sa natočil jediný TV film, o zombie ich boli desiatky,

0 0
možnosti