Diskuse k článku: RECENZE: Kursk. Film o slavné tragédii je ponorkové porno

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 15
  • Poslední: 25.1.2019 14:29
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
P. Novák 19.1.2019 7:47

Na filmu jsem včera byl a doporučuji ke zhlédnutí. Film se snaží držet reálných faktů a není to kýč z americké produkce.

P. Novák 19.1.2019 7:51

Jestli se dá něco označit za porno, tak je to recenze tohoto filmu v lidovkách od Vojtěcha Rynda. Film je dobrý a recenze je úplně mimo a nepravdivá.

Z. Mikulášek 18.1.2019 11:29

Film bude asi hovadina, ostatně jako většina amerických filmů z vojenského prostředí z poslední doby (budiž čest výjimkám). Za kladný přínos filmu označil autor článku ruský šlendrián...co k tomu říci...ještě větší bl.bec než jsme doufali :-P

V. Kolman 18.1.2019 10:12

Ten film je dle kritiky strašný, porno, špatný! Zkrátka je to takový "zlý-ošklivý-nepěkná věc".

Proto se na něj určitě půjdu podívat :-)

K. Čtvrtý 18.1.2019 10:05

Kdyby tam byl Chuck, nebo Rambo, tak by ponorku udrzeli nad hladinou i s dirou v trupu. Tvl., to je zase recenze....

I. Vermis 25.1.2019 14:29

Prdlajs, jste o sto let pozadu, to by dokázal jedině Putin! Vám asi uniklo, jak zametl s Chuckem!

R. Klinga 18.1.2019 10:00

Otázka je čo by autor povedal na autentické záznamy z tlačoviek ruského morflotu tých čias, čo by povedal na "výpravu" ked tam v reále ukazovali ako žili rodiny tých námorníkov.

Je to od veci no posledný "ponorkový film" kde šlo o ruskú ponorku bolo Čierne more s Jude Law. Tam niekomu vadilo že nie sú vypracované psychologické profily (trebárs prvého vraha), no vtedy som niekde písal že minulý rok získal oscara niekto kto verne stvárnil takého blba - a ten film Tri bilbordy(...) sa ani nesnažil nejak zdôvodniť konanie postáv.

Teraz možno bude prínos už len púhe zobrazenie postáv a ich konania. Mi tam akosi chýba p. Putin, no možno sa tvorcovia trafili do toho ako Rusi chápu svojich blížnych.

OK, je to tiež trochu o tom dať zase nejaké hračičky chlapom čo radi ponorky, Hunter killer bol tiež mierne "pornografický" a veľlmi priamočiary. Dúfam že vo filme Kursk nebudú také kiksy ako že do elektromotora montujú kľukový hriadeľ.

R. Klinga 18.1.2019 10:05

Som včera pozeral nejaký súčasný dokument o roku 1982 ,K-324. Ono padnúť za vlasť je jednoducho povinnosť o ktorej sa v Rusku nepochybuje - i ked to nie je vo vojne. Film "The widowmaker" zobrazil Rusov ako tých čo sa obetovali aby zabránili jadrovej katastrofe, no u k-324 šlo (podľa Rusov) iba o to že USA sú paranoidné, tak Rus musí zomrieť za vlasť.

R. Klinga 18.1.2019 10:16

čo sa týka Colin Firtha, tak ten si trebárs zahral vo filme o iných protivníkov Angličanoch - o Japoncoch počas druhej svetovej - "Koľaje osudu" sa to volalo (the railway man).

Ani tam asi nikto nepochopil o čom to vtedy bolo, no podľa kritiky bolo hlavné že to bol pekne uhladený film s "hlbokou myšlienkou".

F. Houžňák 18.1.2019 9:52

Je to tenhle Rynda, co ožralý jako snop nadával Klausovi v televizi, že nerozumí globálnímu oteplení, nebo to je jenom nějaký jmenovec? Ten opilec Rynda byl taky někdo z tohohle kouta.

Š. Hašek 18.1.2019 8:26

Důležité je,

že v Hollywoodu (též Česká televize) nikdy samozřejmě všeliká společenská/odborná porna nebyla natočena a jistě ani v budoucnu nebudou. Tam se točí jen vysokoumění.

Jsem o tom přesvědčen, stačí se podívat/sledovat.

O. Ondřej 18.1.2019 8:56

Nerozumím kam tím míříte? Nebo je to jedna z každodenních možností kopnout si do USA?

O. Ondřej 18.1.2019 8:23

To je zvláštní, když se vrátím spokojený z kina, přečtu si nějakou "uměleckou esej - kritiku" (od lidí, kteří patrně nikdy v životě nic nenatočili a nenatočí), tak se dozvím, jaká to byla laciná šmíra apod. Viz. Bohemian Rhapsody. Promiňte mi to páni kritikové, asi jsem de.il, ale já hledám uvolnění, odpočinek, zábavu.

J. Jonák 18.1.2019 11:25

Mám to podobně, ale u filmů, které jsou natočeny podle skutečné události jsem od dost kritičtější než u oddychovek typu James Bond či StarWars.

A. Reček 18.1.2019 7:26

Každá tragédie je věc vždy smutná a nikdy slavná!

Najdete na Lidovky.cz