Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Robert Plant je první ohlášenou hvězdou Colours of Ostrava

Colours of Ostrava

  17:30
Zpěvák skupiny Led Zeppelin, nositel Řádu britského impéria a několika Grammy Robert Plant je první ohlášenou hvězdou festivalu Colours of Ostrava, který se uskuteční od 17. do 20. července 2014. Plant, který se do Ostravy a zároveň do České republiky vrátí po osmi letech, přijede se svojí současnou kapelou Sensational Space Shifters.

Robert Plant a jeho Sensational Space Shifters foto: Reprofoto

Kapelu Sensational Space Shifters tvoří Juldeh Camara, západoafrický hráč na jednostrunné housle riti, dvojice kytaristů Skin Tyson a Justin Adams, bristolský mistr trip hopu John Baggott a baskytarista Billy Fuller s bubeníkem Davem Smithem. 

Dalšími nově potvrzenými účinkujícími na Colours of Ostrava jsou americká zpěvačka a básnířka nigerijského původu Iyeoka a tajemná psychedelická formace Goat ze švédské vesnice Korpolombolo. Jako první již byl potvrzen americký písničkář John Grant.

ČTĚTE TAKÉ

Festival Colours of Ostrava 2014 proběhne od 17. do 20. července v Dolních Vítkovicích v Ostravě. Jeho součástí budou kromě koncertů zahraničních i domácích kapel, také workshopy, diskuse, filmy a dalších aktivity na otevřených i krytých scénách.

Čtyřdenní vstupenky v první vlně jsou již k dostání výhradně přes e-shop Colours of Ostrava za 1390 korun ve formě e-ticketu a za 1410 korun ve fyzické podobě. Uvedená cena je limitována na prvních 6000 kusů nebo do 31. prosince 2013. Zároveň si zájemci mohou koupit i místo ve stanovém městečku, parkování či místo pro karavan.

Autoři: ,

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!