Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Rocker nakopl fotografku do hlavy. Musím se nad sebou zamyslet, omlouval se

Kultura

  14:00
LOS ANGELES - Josh Homme, frontman rockové kapely Queens of the Stone Age, nakopl na koncertě v Los Angeles do hlavy fotografku, která se zhroutila na zem. Homme se na Twitteru veřejně omluvil. Na stejném koncertu se ale také řízl schválně do obočí a řval na publikum, že jsou to retardi.

Josh Homme (Queens of the Stone Age) foto: Matador

Na videu z nedělního koncertu kapely je jasně vidět, jak si Josh Homme koncert užívá. Přiblíží se k přihlížející fotografce Chelsea Laurenové. Rozmáchlým pohybem nohy kope do jejího fotoaparátu, který Laurenovou udeří do hlavy, a ona viditelně padá. „Udělal to schválně. Koukal na mě a pak mě tvrdě nakopl,“ sdělila Laurenová webu Variety. Fotografka šla po koncertě na prohlídku do nemocnice a hodlá na Hommeho podat žalobu.

RECENZE: Co asi Joshovi Hommemu našeptal rudý ďábel?

„Naprosto mě pohltil koncert. Je mi to moc líto, nechtěl jsem nikomu ublížit. Choval jsem se jako ču*ák,“ napsal Homme na sociální síti Twitter. O něco později k psané omluvě přidal i video adresované přímo Laurenové. „Zklamal jsem svou rodinu i přátele. Neexistuje žádná omluva pro to, co jsem udělal. Doufám, že jsi v pořádku. Já se nad sebou teď musím zamyslet,“ říká do kamery a neskrývá slzy.

Nebyl to ale jediný podivný kousek Joshe Hommeho na koncertě v Los Angeles. V jednu chvíli se schválně řízl do obočí. Celý koncert navíc na publikum křičel, že jsou retardi. Je možné, že byl pod vlivem omamných látek.

Josh Homme (Queens of the Stone Age)
Josh Homme mává fanoušků při příchodu do Olympie.

Kapela vystoupí příští rok i v Praze

 Americká rocková kapela Queens of the Stone Age vystoupí 20. června příštího roku v pražském Foru Karlín. Kapela v metropoli představí album Villains, první nahrávku od desky ... Like Clockwork, která se v roce 2013 dostala na vrchol hitparády ve Spojených státech i v dalších zemích. V úterý o tom za pořadatele informoval Michal Rejzek.

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!