Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Schovejte raději babičku! Ve filmu Jako v bavlnce září Rosamund Pikeová

Snímek Jako v bavlnce (2021). foto: NETFLIX

Blesková zpráva
LOS ANGELES - Jedním z nejúspěšnějších filmů na českém Netflixu je v současné chvíli černá komedie Jako v bavlnce (I Care a Lot). V něm se známá podvodnice setká s někým, kdo jí je více než rovný.
  5:00

Marla Graysonová (Rosamunde Pikeová) se vždy nechá soudem přidělit jako opatrovnice k některému z důchodců. Své klienty ale nezahrnuje péčí. Jde jen a jen po penězích. Když je jí ale přidělena stařenka Jennifer Petersonová (Dianne Weistová), podvodnice nečeká, že ji čeká opravdu důstojný soupeř.

Snímek Jako v bavlnce (2021).
Snímek Jako v bavlnce (2021).

Černou komedii napsal a natočil režisér J Blakeson (Zmizení Alice Creedové, Pátá vlna). Kromě výše zmíněných hereček se ve filmu objevují i Peter Dinklage, Eiza Gonzálesová, Chris Messina nebo Monica Blairová.

Ohlas kritiky na film je veskrze pozitivní. Všichni ale jednomyslně chválí skvělý herecký výkon Rasamund Pikeové. Ta mimochodem posledních 18 měsíců žije s celou svou rodinou v Praze. Pro Amazon zde totiž natáčí fantasy seriál Kolo času

eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie
eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie

Milovníci kosmetiky pozor! Tento týden soutěžíme o pět velkých balíčků v celkové hodnotě 5000 Kč. Zapojte se do soutěže a vyhrajte lákavý balíček...