Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Sexuální predátor v Predátorovi. Studio Fox muselo vystřihnout scénu s hercem Wilderem

Kultura

  18:00
LOS ANGELES - V novém Predátorovi si zahrál americký herec Steve Wilder. Ten je ale registrovaným sexuálním deviantem a studio Fox muselo jeho scénu z již hotového filmu vystřihnout. Predátor: Evoluce má českou premiéru naplánovanou na 13. září.

A bum s ním o zem! Noví predátoři jsou rychlejší a silnější. Snímek Predátor (2018). Režie: Shane Black. foto: FOX

Americký herec Steven Striegel si ve filmu zahrál ve scéně, kde flirtuje s herečkou Olivií Munnovou. Munnová ve filmu ztvárnila hlavní ženskou roli. Zároveň upozornila režiséra i studio na to, že je Striegel vedený jako sexuální deviant. Herec se posléze všem přiznal k tomu, že se v roce 2010 snažil vlákat přes internet čtrnáctiletou dívku do sexuálního vztahu. Za svůj čin si tehdy odseděl šest měsíců ve vězení a dostal se na seznam sexuálních deviantů.

Velké vítězství pro Netflix. Zlatého lva na benátském filmovém festivalu získalo drama Roma

Režisér Shane Black (Iron Man 3, Správní chlapi) oznámil, že ho Wilder oklamal, protože mu lhal o povaze svých obvinění. „Když jsem si ráno přečetl zprávy, tak jsem pochopil, že mě můj přítel oklamal. Opravdu jsem mu chtěl věřit, když mi vše dříve popisoval. Věřím v druhé šance, ale ty občas nejsou zaručené,“ sdělil Black.

„Když jsme se dozvěděli o jeho přečinu, tak jsme z filmu celou scénu odstranili do čtyřiadvaceti hodin. Předtím jsme o tom nemohli vědět kvůli smlouvám, které studiu znemožňují ověřit u herců spolehlivost (background check, pozn. red.),“ sdělilo studio Fox webu Variety.

Herečka a modelka Olivia Munnová byla jednou z hlavních tváří kampaně #metoo a také jedna z prvních žen, které obvinily producenta Harveyho Weinsteina ze sexuálního obtěžování.

Americká herečka a modelka Olivia Munnová.

Příběh nového Predátora se točí okolo skupiny vojáků, kterou vede Quinn McKeena (Boyd Holbrook). Ti se budou muset postavit speciálnímu druhu predátorů, kteří jsou rychlejší a silnější než kdy dříve.

Pylová sezóna: Jak poznat alergii u svých dětí?
Pylová sezóna: Jak poznat alergii u svých dětí?

Alergie je nepřiměřená reakce imunitního systému na běžné, obecně neškodné látky v okolním prostředí. Taková látka, která vyvolává alergickou...