Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Sexy lidé bez sexu. Netflix chystá pokračování úspěšné reality show Too Hot to Handle

Reality show Too hot to Handle (2020). foto: NETFLIX

LOS ANGELES - Pro někoho nesmysl a odpad, pro jiného naprostá televizní událost sezóny. Zábavní gigant Netflix oznámil, že chystá pokračování kontroverzní show a rovnou představil i ukázku.
  17:00

První série Too Hot to Handle sledovala čtrnáct fyzicky velmi přitažlivých účastníků (sedm mužů a sedm žen) během čtyř týdnů v tropickém ráji. Mezi sebe si měli rozdělit 100 tisíc dolarů. Byl zde ale háček - každý fyzický kontakt od obyčejného polibku po pohlavní styk z částky ukrajuje. 

Reality show Too hot to Handle (2020).
Reality show Too hot to Handle (2020).

Cílem Netflixu bylo dle promočních materiálu naučit zlatou mládež vážit si vztahů a hlubokých citů. Jestli se mu to povedlo, to musí každý divák posoudit sám. Pravdou ale je, že žádný z navázaných vztahů v rámci této reality show nevydržel déle než rok. 

Chtělo by se říct, že jde pochopitelně o šílenou hloupost, ale show trhala rekordy ve sledovanosti. Pořad se i přes nepříliš příznivé recenze dostal na špičky sledovanosti Netflixu v několika zemích včetně České republiky.

Netflix zároveň oznámil i druhou sérii reality show. V tomto sociálním experimentu skupina účastníku spolu žije na jednom místě. Veškeré vztahy a kontakty ale probíhají pouze prostřednictvím sociálních sítí. Kdo si získá největší oblibu od diváků, odnese si finanční prémii.