Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Sexy lidé nemohou mít sex. Novým hitem Netflixu je bizarní reality show

Reality show Too hot to Handle (2020). foto: NETFLIX

LOS ANGELES - Zábavní gigant Netflix vyrukoval s novou původní show Too Hot to Handle. Ta má jednoduchou premisu - na ostrově je spolu několik velmi dobře vypadajících lidí. Nesmí spolu ale nic fyzického mít, jinak sami sebe připravují o část peněžní odměny. Netflix navíc před nedávnem představil podobně „ujetou“ show Láska je slepá (Love is Blind).
  5:00

Vody reality show jsou hluboké a zrádné. Producenti se předhánějí ve vymýšlení toho, co tu ještě nebylo, ale co je zároveň natolik mimo mainstreamovou produkci, že to osloví miliony diváků. V případě Too Hot to Handle (dalo by se hodně volně přeložit jako Tak sexy, že už to nezvládám) se jim to povedlo mírou vrchovatou. 

Reality show Too hot to Handle (2020).
Reality show Too hot to Handle (2020).

Čtrnáct soutěžících (7 mužů, 7 žen) má za úkol vydržet čtyři týdny v tropickém ráji. Když se jim to podaří, rozdělí si mezi sebe peněžní částku v hodnotě 100 tisíc dolarů. Je zde ale háček - každý fyzický kontakt od obyčejného polibku po pohlavní styk z částky ukrajuje. Když se provinilý účastník rozhodné strávit celou noc o samotě, jeho „pokuta“ částka se do celkové částky vrátí. 

Cílem Netflixu je (dle promočních materiálů) z pohledných lidí závislých na sexu a seznamovacích aplikací udělat někoho, kdo si bude osobních vztahů a emočního spojení vážit. Když některý ze soutěžících nevykáže žádný osobní posun, může být ze soutěže vyřazen.

Autor: