Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

SOUTĚŽ: Vyhrajte novou knihu Marka Holečka a karabinu, která s ním byla v horách

Kultura

  12:00
Zdravím vás milí čtenáři. Píši vám, jelikož mi vyšla další knížka. Do ní jsem vtěsnal jeden rok mých horských peripetií, které jste mohli průběžně sledovat i zde na lidovkách.cz. Sepsané příběhy, doprovází i spousty momentek, které zachytily již odvátý čas. Samo sebou je ideální pod stromeček, jen tak, nebo za trest! Však to již nechám na vás.

Dotknout se nebe foto: Lidovky.cz

A co je obsaženo v těch 365ti dnech? 

Jednoduše byl to kalup! Křižoval jsem vzduchem mezi kontinenty a horstvy této malebné planety, jak stěhovavý dravec bez hnízda. Přitom můj deník se rychle zaplňoval řádky, zachycující pestrost dnů. Právě a o tom je následující knižní pokračování, která zaznamená nikoliv kalendářní rok, ale dvanáct měsíců úpisu s ďáblem. Jsou v nich obsaženy čtyři horolezecké expedice.

A jak knihu Dotknout se nebe: Zápisky Marouška blázna a karabinu vyhrát? Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Které čtyři horolezecké expedice v knize Marek Holeček popisuje? Své odpovědi posílejte do neděle 2. prosince. Ze správných vybereme vítěze. 

Autor:

Rozdáváme hygienické pomůcky ZDARMA!
Rozdáváme hygienické pomůcky ZDARMA!

Hledáte udržitelnou a kvalitní hygienickou péči pro sebe i vaše miminko? Už dál nemusíte. Zapojte se do testování a vyzkoušejte produkty ECO by...