Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Šumperk čeká Revival Invaze. Vystoupí Rolling Stones i Beatles

Kultura

  18:10
ŠUMPERK - Vystoupení pětice revivalových kapel a umělců čeká milovníky hudby, kteří v polovině srpna zamíří na šumperský festival s názvem Revival Invaze. Hudební přehlídka se letos koná podruhé a její návštěvníci se mohou těšit na vystoupení tuzemských i zahraničních hvězd, v čistě českém revivalovém složení.

V Šumperku se představí i kapela hrající hity Rolling Stones. foto: Tomáš Hájek, Lidové noviny

Českou hudební scénu na přehlídce zastoupí kapela Kabát revival, jediný oficiální "napodobitel" svého vzoru, a také pražská formace hrající hity skupiny Lucie. Doplní je trojice z Britských ostrovů - Rolling Stones, The Beatles a Robbie Williams.

Loni se na premiérovém ročníku šumperské přehlídky představily kapely napodobující hudební legendy jako Pearl Jam, U2 nebo Roxette. "Tentokrát je program ještě atraktivnější, a tak doufáme v opětovnou přízeň hudební veřejnosti, kdo přijde, určitě nebude litovat," uvedl ředitel šumperského domu kultury Vladimír Rybička.

Festival se uskuteční v pátek 13. srpna od 18:00 v Pavlínině dvoře, otevřeném prostranství v těsné blízkosti domu kultury. Podrobnosti o programu jsou k dispozici na stránkách www.dksumperk.cz.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!