Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Tanec v Německu. Na prestižní berlínské párty zahraje český DJ NobodyListen

Kultura

  17:05
BERLÍN - Další pokračování úspěšné party noci Addict, kterou má pod taktovkou především DJ a producent NobodyListen, se uskuteční 18. října v berlínském klubu Night Embassy.

Jakub Strach aka NobodyListen. foto: FB NOBODYLISTEN

Večírek, který v roce 2016 založil Jakub Strach aka NobodyListen, si získal oblibu u fanoušků velmi rychle. V současné době ho lze nazvat jednou z nejpopulárnějších a nejprogresivnějších klubových nocí v České republice. Koncept Addictu je postavený na vytvoření unikátního zvukového ale i vizuálního prostředí. I proto si jeho tvůrci vybírají vždy jiný prostor, ve kterém akcí uspořádají. Novou metou po 34 úspěšných mejdanech je pokračování v berlínském pop-up klubu Night Embassy.

V Berlíně společně s NobodyListenem vystoupí další rezidentní djs této zajímavé noci, která je založena na produkci žánrů grime, rap, trap a mnoho dalších. Jmenovitě se jedná o dje Dalyba a Kewu

Pop-up klub Night Embassy se nachází v legendární berlínské čtvrti Kreuzberg, která je známá především díky přítomnosti mnoha slavných hudebních podniků, ale také kvůli tomu, že se tam sdružují zajímaví umělci z celého světa.

Autor: