Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Úplně tě zostudím, vyhrožuje Rourke hereckému kolegovi De Nirovi. Ten ho měl označit za lháře

Kultura

  5:00
LOS ANGELES - Herci Mickey Rourke a Robert De Niro se již delší dobu nesnesou. Olej do ohně přilil na svém účtu na sociální síti Twitter Mickey Rourke, který De Nirovi začal vyhrožovat.

Herec Robert de Niro svou náklonnost k Hilary otevřeně přiznal již na počátku její kampaně. „Myslím, že své dluhy splatila. Nebudou žádná překvapení. V tuto chvíli získala práva být prezidentskou a hlavou naší země. Je žena, která je velmi důležitá, protože její pohled na věc by mohl být to, co nyní potřebujeme,“ řekl v dubnu 2015. foto: Reuters

Mickey Rourke se cítil popuzen tím, že mu kamarád řekl, že ho De Niro v jednom z rozhovorů označil za lháře. Nespecifikoval ale v jakém. „Poslouchej mě, ty filmovej pane drsňáku. Až tě uvidím, přísahám na Boha, svou babičku a bratra, že tě úplně zostudím,“ napsal výhružně Rourke v nyní již smazaném příspěvku na sociální síti Twitter.

Mickey Rourke po zápase s Elliotem Seymourem.
Mladý vrah. Robert De Niro jako David „Noodles“ Aaronson.

Nevraživost mezi oběma herci trvá již dlouho. V roce 2019 Mickey Rourke v rozhovoru pro italskou televizi prohlásil, že ve filmu Andělské srdce (1987) Robert De Niro svou roli těžce nezvládal. Ve filmu, kde si zahráli oba, De Niro nechtěl, aby na něj Rourke sahal. To byl v některých scénách problém. „Dřív jsem k němu vzhlížel, ale to už dávno není pravda. Teď se dívám skrze něj,“ uzavřel Rourke. 

Ve stejném rozhovoru Rourke také podotkl, že si De Niro měl vydupat to, že mu nebyla nabídnuta role v loňském gangsterském velkofilmu Irčan režiséra Martina Scorseseho. 

„Martin Scorsese se se mnou, Alem Pacinem a Robertem De Nirem chtěl kvůli tomu filmu potkat. Pak jsem se od svého manažera dozvěděl, že mu castingový ředitel napřímo oznámil, že se mnou De Niro nechce pracovat,“ vysvětlil Rourke. De Niro toto obvinění prostřednictvím svého agenta záhy vyvrátil s tím, že Mickey Rourke pro roli v Irčanovi nebyl ani osloven.

eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie
eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie

Milovníci kosmetiky pozor! Tento týden soutěžíme o pět velkých balíčků v celkové hodnotě 5000 Kč. Zapojte se do soutěže a vyhrajte lákavý balíček...